Home » Betalen

Betalen

Snel, eenvoudig én vooral veilig betalen, dat vinden we belangrijk.
Wanneer je een bestelling wilt betalen zal je doorverwezen worden naar een beveiligde site van Buckaroo, onze betaalprovider. Buckaroo is zowel in 2014, 2015, 2016 als 2017 verkozen tot Beste Payment Provider van Nederland.  Je kan dus met een gerust hart online betalen.

Hieronder kan je een lijst terug vinden van al onze betalingsmogelijkheden.

Bancontact
bancontact

 

De betaling start door het invoeren van het kaartnummer en de vervaldatum die op de bankkaart staan. Vervolgens kan de betaling bevestigd worden via bijvoorbeeld een kaartlezer. Na de bevestiging ontvangen we onmiddellijk je betaling en maken je pakje dan ook meteen klaar voor verzending.

 

Creditcard
creditcard

 

Bij deze betaalmethode kan je kiezen tussen Visa of Mastercard. Bij deze betaalmethode  vul je jouw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. De bestelling wordt na bevestiging van de betaling klaar gemaakt voor verzending.

 

PayPal
paypal

 

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je kredietkaart en betaal in enkele klikken.

 

iDEAL
ideal

Ook Nederlandse klanten kunnen makkelijk en veilig betalen met iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Met iDEAL kun je makkelijk en veilig online betalen.