Welkom op onze nieuwe webshop!

19/07/2018 08:17

Hier is ie dan, onze nieuwe webshop!

Vandaag lanceren we met trots onze nieuwe webshop! Een compleet nieuwe en frisse look, nieuwe functies en nog veel meer! We hopen natuurlijk dat jullie er net als ons blij mee zijn!Het viel je waarschijnlijk al op dat het de laatste maanden wat stiller was op onze Facebook en Instagram pagina. Nu weet je meteen waarom! We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan deze volledig nieuwe site.

De nieuwe site is een stuk frisser dan de vorige, maar biedt vooral een flink aantal voordelen onder de 'motorkap ' voor ons ├ęn voor jou als klant! Zo zijn we nu in staat bestellingen nog effici├źnter af te handelen.

Ik kan wel een complete pagina vol schrijven met alle handige functies die er voor ons in zitten, maar voor jou als klant is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat er nieuw is. Hier volgt een korte opsomming van een deel van de voordelen van deze site boven de oude:

  1. Volledig werkend op mobiele apparaten, de site past zichzelf aan naar het apparaat waar je de site mee bekijkt.
  2. Snel vindbare zoekfunctie
  3. Nieuwe/verbeterde betaalmethoden via onze betaalprovider Mollie
  4. Fast Checkout functie voor PayPal betalingen
  5. Overzichtelijke categorie indeling
  6. 360┬░ foto's
  7. Sorteren en vergelijken van producten naar jouw eigen voorkeur.
  8. Filteren op prijs (er worden nog meer filters toegevoegd)
  9. Heldere voorraad indicatie en blokkering als een artikel niet beschikbaar is.

Er moet her en der nog wat gesleuteld worden, bijvoorbeeld aan de product teksten, en er zullen de komende maanden nog heel wat producten worden toegevoegd maar we wilden jullie niet nog langer laten wachten, dus kun je vanaf vandaag naar hartenlust shoppen.

Zoals je waarschijnlijk weet is geen enkele nieuwe site 100% perfect. Ondanks uitgebreid testen kan er in de praktijk altijd iets niet functioneren. We horen het daarom graag als je ergens tegenaan loopt wat niet goed functioneert, of wat je minder prettig vindt werken. Met jouw feedback kunnen wij beoordelen of er aanpassingen nodig of mogelijk zijn.

Ik wens je heel veel winkelplezier in onze nieuwe shop! Kom regelmatig nog eens langs om de laatste nieuwe aanpassingen te ervaren!


Annabelle
webmaster VDL Sports soccercenter


Categories