VERZENDING

Bij VDL Sports doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Je bestelling kan worden afgeleverd binnen België maar ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk.

We proberen steeds de bestellingen dezelfde dag te verzenden met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen en artikelen uit de clubshops.

De voorraad die je op onze webshop ziet is onze actuele voorraad uit eigen stock (m.u.v. clubshop artikelen). Koop je dus iets in onze webshop dan ben je er zeker van dat dit artikel er ook echt is. Mocht het artikel door een foutje toch tijdelijk uitverkocht of niet te leveren zijn ontvang je daar een bericht van.

Clubshop en gepersonaliseerde artikelen.

Artikelen uit de clubshops hebben wij meestal niet in voorraad en worden bij de leverancier besteld, bij deze artikelen zal de levertijd 1 à 2 weken bedragen. Bij gepersonaliseerd artikelen die bedrukt moeten worden moet je rekening houden bij een extra levertijd van 2 à 4 werkdagen.

Bezorging van je pakket

Je pakket wordt behandeld door Bpost, zij leveren pakjes van maandag t.e.m. vrijdag en streven ernaar je pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding te bezorgen. Bij afwezigheid steekt de postbode een kaartje in de brievenbus, hiermee kan je jouw pakje afhalen in het dichtstbijzijnde postkantoor.

Tracking

Wanneer je pakket bij ons verzonden is ontvang je automatisch een e-mail met daarin een track & trace code. Door op de code te klikken ben je meteen op de hoogte van de verzendstatus van je pakket en weet je precies waar het zich bevindt. Je ziet het ook als de zending al onderweg is naar het afleveradres.

Prijzen

Wij rekenen binnen België een standaard verzendkost van 4.95 euro. De verzendkosten naar het buitenland verschillen per land. Als je het afleveradres wijzigt in de winkelwagen, zullen automatisch de correcte verzendkosten worden weergegeven.

In onderstaande tabel kan je de verschillende verzendkosten per land terug vinden.

0 kg - 10 kg 10 kg - 20 kg
België € 4.95 € 4.95
Nederland € 6.95 € 9.95
Luxemburg € 8.95 € 11.95
Duitsland € 8.50 € 9.95
Frankrijk € 12.50 € 20.95
Engeland € 13.50 € 19.95


Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.