Uw Tevredenheid, Onze Prioriteit bij VDL Sports

Bij VDL Sports, dé voetbalspecialist in het hart van Sint-Truiden, Limburg, ademen we voetbal. Onze passie voor het spelletje reflecteert zich niet alleen in ons uitgebreide assortiment van topmerken, maar evenzeer in onze ongeëvenaarde klantenservice. Of je nu een doorgewinterde voetballer bent of een ouder van een jong talent, je bent bij ons aan het juiste adres. En hoewel we ernaar streven om elke keer weer een glimlach op je gezicht te toveren, begrijpen we dat er soms dingen mis kunnen gaan. Hieronder vind je hoe we omgaan met klachten, om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons altijd positief blijft.

Klachtenregeling bij VDL Sports

Heb je een klacht of is er iets niet helemaal naar wens gegaan bij je aankoop? Laat het ons vooral weten. Bij VDL Sports is de klant koning, en jouw tevredenheid staat voorop. Je kunt ons bereiken via of stap gerust onze fysieke winkel in Sint-Truiden binnen. Wij geloven in persoonlijk contact en zullen altijd eerst samen met jou op zoek gaan naar een passende oplossing.

Voor meer informatie over je rechten als consument, kun je terecht bij de Consumentenombudsdienst via deze link: https://consumentenombudsdienst.be/nl.

Samen naar een Oplossing

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Bij VDL Sports zetten we ons volledig in om ervoor te zorgen dat elke klacht met zorg wordt behandeld en dat we samen tot een bevredigende oplossing komen. We zijn gepassioneerd over voetbal en willen dat onze klanten diezelfde passie ervaren met elk product dat ze bij ons aanschaffen. Heeft u vragen of klachten? Wij staan voor u klaar.

loader
Bezig met laden...